jus archiv

jus archiv

Csak úgy

2012. december 11. - jus blogja

Gánt, NOL, meg a nyúl

 

 

Igazoltan voltam távol.

Itten nálunk senki nem olvas Népszabadságot, bár majd mindenkinél van internet, de még a NOL-t sem, a blogját meg pláne nem. Így aztán sok-sok témában teljesen másként gondolkodnak, mint amivel én itt néha mégis szembesülök, ha beleolvasok régi blogfelületembe. Hiányzik az agymosás???

Erről jut eszembe Rajkin. A nyúl.


Egyszer az állatok tanácskozást tartottak az erdőben, hogy ki a legerősebb állat az oroszlán után.
A medve azt mondta, hogy ő a legerősebb állat az oroszlán után. A farkas is azt mondta, hogy ő a legerősebb állat az oroszlán után. Az oroszlán megunta a vitát, a mancsával rácsapott az asztalra és kijelentette, hogy utána a legerősebb állat a nyúl. Tette ezt azért, mert nem akart valódi és igazi ellenfelet. A nyúl remegett. Ne remegj mondta a felesége, kell neked a respect. Harapj meg valakit és az majd félni fog tőled. A nyúl odament a medvéhez és jól beleharapott a medve fenekébe. A medve azt hitte, hogy egy szúnyog csípte meg. Hátra nézett és akkor látta, hogy a nyúl az, akiről a tanácskozáson megállapították, a legerősebb állat az oroszlán után. Megijedt, bocsánatot kért és elsomfordált. A kis nyúl felbátorodott. Odament a farkashoz és annak is jól beleharapott a fenekébe. A farkas azt hitte, hogy egy dongó csípte meg. Hátra nézett és akkor látta, hogy a nyúl az, akiről az oroszlán elmondta, hogy a legerősebb állat utána. Megijedt. Bocsánatot kért és ő is elsomfordált. A nyúl elszemtelenedett. Odament a tigrishez és annak is jól beleharapott a fenekébe. A tigris nem nézett hátra, a mancsával hátracsapott és agyon ütötte a nyulat, mert a tigris nem volt ott az értekezleten.

 

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy kevesen vannak ott a NOLblog értekezleten.

 

Jut eszembe, múlt héten éppen Gánton felejtettem el fotókat készíteni, mert a sérüléseim aggasztottak. Érdekes. Még fájt nagyon a lábam, de legközelebb fotókkal jövök.

Tudósítok Csákvárról, az addig megtett útról, kényszerű heteim kihasználva.

Oké, lesz benne Gánton kívül egészségügy, politika, parasztkodás, magánélet, meg úgy minden.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jusarchiv.blog.hu/api/trackback/id/tr708336810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása